• banner1
  • banner3
  • babanner2
  • about

Tentang Kami

Pabrik Seni Idéal Hebei. mangrupikeun pabrikan khusus sareng padagang parunggu marmer sareng barang beusi tuang anu gaduh pangalaman sakitar 30 taun. Perusahaan urang perenahna di kota Shijiazhuang, propinsi Hebei Cina.

Ruang lingkup utama bisnis urang nyaéta sagala rupa produk batu sareng parunggu anu kalebet inohong wétan sareng kulon, sasatoan, patung, patung bust, pot kembang, kolom, cai mancur, gazeboes, hawu sareng kado leutik. produk besi cor kalebet gazebo, pager .gate, sareng lampu. Kami resep nyandak pesenan numutkeun conto atanapi gambar ti anjeun.

Warta

Nilai Timeless tina mérek sanés "News".
Sagala tulisan ngeunaan éta, nyaéta!